Over Haagse Hapjes

P1040023.jpgHaagse Hapjes (sinds 2011) is een samenwerking tussen Lotte Holtappels en Rosa Hagen, twee Haagse vormgevers met een passie voor eten. Vanuit hun ontwerp achtergrond laten zij de toeschouwer anders naar eten kijken. Tijdens diverse evenementen zorgen zij voor de creatieve kers op de slagroom. Door de manier van presenteren transformeren zij het klassieke kaasplateau tot een waar kaaslandschap of trakteren zij uw gasten op een crudité van verse groente, hangend in een installatie van haken, of creëren zij een diner in de vorm van een landschap op tafel. De dames werken aan uiteenlopende projecten waarbij altijd de wensen van de klant centraal staan. Zij ontwikkelen per project weer een nieuw concept op maat zodat het eten en de presentatie perfect passen bij de gelegenheid, lokatie en de gasten en daardoor elke keer weer origineel is. Zij zorgen voor interactie, een klein beetje bewustwording, lust voor alle zintuigen en alles met een speelse knipoog.

Haagse Hapjes kookt en ontwerpt voor zowel bedrijven als particuleren en voor zowel grote als kleine groepen, voor zowel carnivoren als veganisten. Tijdens openingen van exposities, op verjaardagen en bruiloften, bedrijfsfeesten, festivals en grote evenementen.

Van kleine hapjes tot grote borrels, van ervaringsdiners tot de hele creatieve invulling van events. Voor iedereen die geen standaard catering zoekt.

Opdrachtgevers zijn o.a.

Liefhertje en de Grote Witte Reus, Museum Beelden aan Zee

Museum van communicatie, Stroom Den Haag, Filmhuis Den Haag,

Het Nutshuis, The grey space in the middle, Het Nationale Theater.

Dag van de Architectuur, Designkwartier,Todaysart, Boekids, De Betovering, Border sessions, WTHX.

TU Delft, HKU, KABK Den Haag, The Hague Tech, Milgro, Melkweg Amsterdam.

Rijkswaterstaat, Rijksvastgoed, Ministerie van Buitenlandse zaken, Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport, Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Ministerie van onderwijs, cultuur en wetenschap.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s